Contact

Contact

Miért olcsóbb bécs?

Bár kényelmesebbnek tűnik Budapestről indulni, az egzotikus úti célok bécsi indulással nagyon gyakran sokkal kedvezőbb áron elérhetőek, mivel gyakoribbak a direkt vagy kevesebb átszállással induló járatok. A repülőutak ugyan nagy távolságokat olcsóbban, de rövidebb távokat drágábban tesznek meg, így elrepülni egy franciaországi átszállásra, majd onnan továbbrepülni a végcélhoz lényegesen drágább, mint Bécsből átszállás nélkül elrepülni a kívánt helyre. Ráadásul a bécsi repülőtérről a nagy utasforgalom miatt sokkal több járatot indítanak, így nem csak átszállás nélkül juthat el a kívánt helyre, hanem a gyakoribb indulások miatt kevesebb várakozással is kell számolnia.

A bécsi repülőteret autópályán könnyen és gyorsan megközelítheti, de busszal vagy vonattal is viszonylag gyorsan juthat el oda. Azok az utasok, akik autóval közelítik meg a repteret, irodánkon keresztül előre parkolójegyet foglalhatnak kedvező áron.

A személyes tapasztalat

Személyes tapasztalatunk az, hogy az egzotikus csomagutak, az Indiai-óceán környéke, Közép-Amerika, de olykor akár Görögország, vagy más európai ország árán is tekintélyes összeget faraghatunk le, ha a bécsi indulás mellett döntünk. Emellett az sem elhanyagolható tényező, hogy az osztrák és német utazásszervezők áru alapja jelentősen több lehetőséget kínál a foglalható utazási ajánlatok közül, ezért Önnek nem 4-5 szállás közül kell kötelezően választania, hanem helytől függően sokkal több a választási lehetősége akár kategóriát, akár ellátást szeretne módosítani. Az irodánk valamennyi tagja Bécsből szokott indulni nyaralására.

Egy repülőgép szárnyáról készített fénykép.

A bécsi repülőtérről télen is több közvetlen járat biztosítja, hogy minél előbb eljuthasson a választott célországba. Az alábbi célterületek (Dominika, Kuba, Maldív-szigetek, Dubai, Abu Dhabi, Bangkok, stb) a MULTIGO kínálatában közvetlen járatokkal érhetőek el bécsi indulás esetén. Itt említenénk meg, hogy a tipikus nyári célországok (pl Görögország, Spanyolország, Bugária) szinte kivétel nélkül, egész évben elérhetőek bécsi indulással, így nem kell arra várni, hogy június közepén elinduljanak a charter járatok vagy Önnek legkésőbb szeptemberben utazni kelljen, mert már nem lesz járat a kívánt helyre.

Lehet csak repjegyet foglalni?

Gyakran kérdezik, hogy tudnak-e repülőjegyet foglalni irodánkon keresztül. Cégünk valamennyi nemzetközi légitársasággal és chartergazdával kapcsolatban áll, így kivételesen jóminőségű és pénztárcabarát repülőjegyekkel tudjuk kiszolgálni az Ön igényeit.

Airfrance logo
Austrian Airlines logo
Hainan Airlines logo
KLM logo
Emirates logo
Quatar Airlines logo
Turkish Airlines logo
Lufthansa logo
Singapore Airlines logo

Személyre szabva - konfekció áron.

A weboldalunkon feltüntetett ajánlatok csak egy töredéke annak, ami igazából az utazási piacon foglalható. Mi igyekszünk mindig a lehető legjobb ár-érték arányban kiemelni az aktuális ajánlatokat és a keresletet figyelembe véve ezt közvetítjük Önnek. Amennyiben van egy álom utazása, amit szeretne megvalósítani, akkor tegyen próbára Bennünket és kérjen ajánlatot, hisz a mottónk az, hogy „NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN”. A világ bármely tájára össze tudunk állítani ajánlatokat, legyen szó akár egy luxusutazásról, vagy egy olcsóbb apartmanos buszos utazásról. És ez azért lehetséges, mert nem csak a katalógusokat használjuk, hanem kapcsolataink révén minden kontinensen akad legalább egy megbízható partneriroda, akivel együtt dolgozunk már évek óta. Emellett gondoskodunk az Ön biztonságáról is, hiszen az ország legjobb biztosító társaságaival van szerződésünk, így személyre szabva a legjobb utazási biztosítást tudjuk Önnek megkötni. Amennyiben vízum köteles országba kíván utazni, akkor ebben is tudunk segíteni, nem kell Önnek bajlódnia semmivel, csak élvezni az utazását.

Egy repülőgép szárnyáról készített fénykép.

Az oldalon található ajánlatok javarészt menetrendszerinti járatokkal lettek kalkulálva, ami annyit jelent, hogy aktuális napi árfolyamon és szabad helyek függvényében érvényesek az árak. Tehát nem fix árak, hanem tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve, mert folyamatosan változnak minden pillanatban (pl a repülőgép telítettségétől függően az induláshoz közeledve egyre drágább és drágább lesz a repülőjegy).

A hotelek foglalásakor előfordulhat, hogy a szálloda csak lekérésre foglalható. De mit is takar ez a szó pontosan? A lekérés azt jelenti, hogy a partner nem rendelkezik fixen befoglalt szobákkal, ezért közvetlenül a szállodától kéri le a helyeket. Amennyiben a szálloda rendelkezik szabad szobákkal, a foglalás véglegesedik! Ezért lekérést csak az előleg vagy a teljes összeg (1 hónapon belüli indulás esetén) befizetése után tudunk indítani. Amennyiben a lekérés sikertelen, természetesen a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül vagy másik alternatív lehetőséget keresünk Önnek. Minél előbb foglalnak, annál nagyobb az esély arra, hogy a legjobb helyre tud elutazni.

Transzfer és parkolójegy

Addig jó, hogy olcsóbb, de hogy lehet kényelmesen kijutni Bécsbe?

Bécsből jóval több desztináció elérhető, mint Budapestről, és sokszor a repülőjegy árak is kellemesebbek, mint itthon. A Duna nyugati oldalán élők szinte biztosan jól járnak, ha a keresést kibővítik, de többnyire még a budapestieknek is érdemes bécsi indulással tervezni. Amikor az egész család utazni készül, akár több tízezer forintot is megspórolhatunk, ha az osztrák fővárosból tervezzük meg az indulást. Aktuális írásunkban a bécsi repülőtérre vezetjük ki Önöket.

Saját autóval Schwechatra

Hogy ne okozzon gondot autója elhelyezése, vásárolja meg a foglaláskor vagy akár közvetlen indulás előtt parkolókártyáját! Szeretnénk kiemelni, hogy a parkolókártya megvásárlása független attól, hogy a Bécsből induló utazását irodánkban fizette-e be vagy sem. Mindenkit szívesen kiszolgálunk parkolókártyával. A bécsi reptéri parkolóba történő érkezéskor a sorompónál kapott cédulát gondosan őrizze meg! A parkolókártyára fizetéskor, a reptéri parkoló gépkocsival történő elhagyásakor lesz szüksége. Ezzel a kártyával mind a pénztárban, mind az automatáknál lehet fizetni. Amennyiben a kártyán feltüntetett időtartamot túllépi, akár készpénzzel, akár bankkártyával kiegyenlíthető a különbözet a reptéri parkoló elhagyása előtt.

Fontos információ!

A parkolókártyán feltüntetett óraszámú parkolást lehet kifizetni a parkolókártyával. A parkolókártya a rajta feltüntetett időszakig érvényes. A parkolókártyát kizárólag egyszer lehet felhasználni, a nem felhasznált időt nem írják jóvá. A parkolókártyák egymással kombinálhatók, pl. 3 hetes parkolásra fel lehet használni egy kéthetes és egy egyhetes parkolókártyát. A parkolójegy egy értékkártya, elvesztése esetén nem pótolható, ebben az esetben készpénzes fizetést kell alkalmazni. Lejárt parkolójegyet nem lehet becserélni ill. készpénzre váltani.

Parkolójegy típusa Ár (Forint)
1 hetes C nyitott parkolójegy 24.000 HUF
2 hetes C nyitott parkolójegy 35.000 HUF
1 hetes Zárt 4-es parkolójegy 32.000 HUF
2 hetes Zárt 4-es parkolójegy 52.000 HUF

A parkolókártyák - a helyszínen megvásároltakhoz képest - irodánkban jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg. Több típusú parkolókártyával állunk az Ön rendelkezésére.

Utazás privát transzfer szolgáltatással

Irodánkban lehetősége van előre megrendelni a transzfert a bécsi repülőtérre az alábbi árakon.

A transzfer szolgáltatásunk háztól-házig működik, gyors és kényelmes, megbízható sofőrökkel. Nem dolgozunk gyűjtő transzferként, teljesen privát a szolgáltatás.

Privát transzfer egy útra Ár (Forint)
1 - 3 fő utazó esetén 55.000 HUF
4 - 7 fő utazó esetén 65.000 HUF
8 - 15 fő utazó esetén 96.000 HUF

Incoming

Our company also deals with entry and entry. It is not a problem for us to travel or travel to Hungary. We undertake business lunches, meetings, conferences or weddings both abroad and in the country. We continuously train our staff, we update our offer with the latest offers every day so we are up-to-date and quick to handle all our old and new passengers, guests and customers. If you would like to travel to Hungary, we will surely find the most suitable source and program for you.

Incoming

Services

If you are looking for a company, to take the pressure down from your shoulder organizing a company event, a meeting, a business dinner or lunch, or simply organizing a gala event, you are at the right place. Our company offers a comprehensive - but not superficial - solution to everyday problems with which an event or a trip can take place. We will not be disappointed with the efficient and fast cooperation of our experienced staff.

Services

Events

Put your party experience to good use by planning, designing and throwing events for private and corporate clients. Get into the event and party planner business with us from the MultiGo list of entertainment & events business ideas. Other services which are essential for a well-organized event: beautiful hostesses, photographer, video recording, arranging performers / shows / announcers / speakers / music bands / singers / dj's and transfers etc.

Events

Do you need help?

Too much insecurities? Do not know where and how to travel?
When will you organize your corporate conference or where?
Let our colleagues help you decide.

Working with the bests.

Today, travelers who want a well-planned vacation but don’t want to do the planning can find a travel agent who caters to exactly what they’re looking for. Agencies often handle transfers between multiple destinations, event planning services, group travel arrangements and more. Working with a travel agent can help take the stress out of travel.