Tropical Trips

Egy olyan szakmában, mint a mienk, nincs olyan adu ász, amit bármikor elő lehet venni, és mindig jó ajánlatnak számít. Illetve vannak, de ki bérel magánszigeteket?! Célunk, hogy jó áron adjunk olyan luxuskategóriás ajánlatokat, amikre egy kis gyűjtögetés után bárki el tudjon utazni.

Amikor itt jön a tél, ott indul a szezon.

A trópusi övezet klímája el van tolódva a miénkhez képest - bár ott egész évben nagyon jó idő van, kivéve a monszun idején - a valódi szezon a trópusi utaknál akkor kezdődik, amikor nálunk beköszönt a tél.

Miért ne töltené a téli szabadságát egy olyan helyen, ahol csodásatos az idő, tiszta, fehér homokos a tengerpart és zseniális kiszolgálást kap? Ha nyugodtan szeretne utazni a téli hónapokban, szeretne egy kis napsütést, luxuskörülmények között, akkor válasszon minket.

Csak a legjobbak jöhetnek szóba.

A trópusi utazásoknál kiemelten fontos a szállodák minősége. A repülőjegy ára már alapból predesztinálja az utazás minimális költségét, és ha valaki ennyi pénzt költ egy repülőjegyre, akkor igen valószínű, hogy nem a szálláson szeretne spórolni. Természetesen nem csak a kiemelt hoteleinkbe lehet ajánlatot kérni, de ár-érték viszonylatában ezeket tartjuk a legjobb döntésnek. A hotelek, amiket válogattunk olyan kiemelkedő minőséggel és szolgáltatással rendelkező szállodaláncok tagjai, melyekkel az ember egyszerűen nem tud kockázatot vállalni. A név kötelez, mondják, válogatott trópusi szállodáinknál ez az állítás tökéletesen igaz.

Grand Hyatt logo
Mandarin Oriental logo
Memories logo
Jumeirah logo
Best Western logo
Melia logo
RIU logo
Westin logo

Felejthetetlen utazások.

Egy trópusi országban egész más a tengerpart, a homok, a szállodák, az ellátás. Semmilyen európai országgal nem összehasonlítható és biztosak vagyunk benne, hogy élményekben is sokkal gazdagabban tér vissza az utazó, mint egy európai országból. Jó látni a világ más országaiban élő embereit és történelmét, megismerni a kultúrájukat, enni az ételüket, felvenni a ritmusukat.

Pompa és luxus, ami ott fogad.

Amikor egy európai ember átlépi a kontinensünket, akkor még fogalma sincs, milyen élményben lesz része egy trópusi országban. Például olyan növényekkel és állatokkal találkozhatunk, amit itthon még az állatkertben sem fellelhető. Vagy olyan több ezer éves helyre megyünk kirándulni, amit eddig csak képeslapokon láttunk. Nem feltétlenül a szálloda kategóriájában mérjük a Luxust, ami egy trópusi országban fogad, HANEM AZ ÉLMÉNYEKBEN!

Télen utazható nyári desztinációk.

Sokat hallottuk már ezt a mondatot: Télből a nyárba…Miért is ne?! Amikor itthon tombol a hideg, mi másra is vágyik az ember, mint egy jó kis trópusi nyaralásra pálmafákkal és tengerrel. Aki egyszer ezt átéli, soha nem akar többé lemondani róla.

Ideális helyszín eseményekhez.

Sok ember álma válhat valóra azzal, ha „luxus” körülmények között, hófehér homokos tengerparton, mezítláb mondja ki a boldogító igent annak az embernek, akit a világon a legjobban szeret! Mi segítünk ebben is Önnek, hisz megtalálni a tökéletes helyszínt és megszervezni mindent nem egyszerű feladat. De bízza csak ránk és élje át a pillanatot a párjával.

Könnyedén kombinálható.

Az utazások sora szinte végtelen, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Sok nyaraló nem szeret egy helyen pihenni 2 héten keresztül, ezért nekik ajánljuk a kombinált utazásokat, mint például Dubai + Maldív-szigetek, vagy Angkor + Bangkok + Koh Samui, és sorolhatnánk. A városlátogatások és nyaralások korát éljük, bármi bármivel összekombinálható, csak kérdés, hogy mennyit szán rá az utazni vágyó.

Felejthetetlen utazások.

Mi nem titkolózunk: kérjük Önt, vegye figyelembe, hogy egy kicsi nyelvtudás azért szükségeltetik, hiszen az egyedileg összeállított utazásoknál nem mindig tudjuk biztosítani a magyar nyelvű helyszíni asszisztenciát. Akad olyan helyzet, amikor egyénileg kell megérkezéskor felkeresni a repülőtéren a transzferes céget és onnan eljutni a szállodába, majd angolul zajlik a fakultatív program. Tudjuk, hogy sok magyar ember él a világ minden táján, de azért sajnos nem mindenhol, így erre is felkészítjük Önt, nehogy a helyszínen érje meglepetés.

Incoming

Our company also deals with entry and entry. It is not a problem for us to travel or travel to Hungary. We undertake business lunches, meetings, conferences or weddings both abroad and in the country. We continuously train our staff, we update our offer with the latest offers every day so we are up-to-date and quick to handle all our old and new passengers, guests and customers. If you would like to travel to Hungary, we will surely find the most suitable source and program for you.

Incoming

Services

If you are looking for a company, to take the pressure down from your shoulder organizing a company event, a meeting, a business dinner or lunch, or simply organizing a gala event, you are at the right place. Our company offers a comprehensive - but not superficial - solution to everyday problems with which an event or a trip can take place. We will not be disappointed with the efficient and fast cooperation of our experienced staff.

Services

Events

Put your party experience to good use by planning, designing and throwing events for private and corporate clients. Get into the event and party planner business with us from the MultiGo list of entertainment & events business ideas. Other services which are essential for a well-organized event: beautiful hostesses, photographer, video recording, arranging performers / shows / announcers / speakers / music bands / singers / dj's and transfers etc.

Events

Do you need help?

Too much insecurities? Do not know where and how to travel?
When will you organize your corporate conference or where?
Let our colleagues help you decide.

Working with the bests.

Today, travelers who want a well-planned vacation but don’t want to do the planning can find a travel agent who caters to exactly what they’re looking for. Agencies often handle transfers between multiple destinations, event planning services, group travel arrangements and more. Working with a travel agent can help take the stress out of travel.